Direct contact? Bel ons: 0517 43 42 74
Bellen met ABF b.v.
Wonen Noordwest Friesland en ABF tekenen raamovereenkomst voor 2019

Wonen Noordwest Friesland en ABF tekenen raamovereenkomst voor 2019

Wonen Noordwest Friesland is altijd bezig met vernieuwing en innovatie. Ze zorgen ervoor dat hun woningbezit voldoet aan de huidige vraag van bewoners maar ook gereed is voor de toekomst. Er zijn diverse mogelijkheden om de kwaliteit van het woningbezit op niveau te houden.

U kunt hierbij denken aan grootschalig onderhoud met het aanbrengen van extra isolatie, of regulier onderhoud (bijv. schilderwerk). Ook zijn er verouderde woningen die men vervangt voor nieuwbouw.

Tijdens de bouw van de bestaande woningen was asbest nog een legaal bouwmateriaal. Om te voorkomen dat bij bovenstaande werkzaamheden asbest wordt aangetroffen worden structureel alle woningen die aangepakt worden geïnventariseerd op asbest.

Alle asbesthoudende materialen en objecten worden vooraf in kaart gebracht door ABF waarna deze gesaneerd kunnen worden door het gecertificeerde asbestverwijderingsbedrijf. Hierna kunnen de sloopwerkzaamheden aanvangen.

In de komend jaren worden er ca. 100 woningen gesloopt en 200 woningen verduurzaamd. ABF is uiteraard zeer content met deze mooie opdracht.