Direct contact? Bel ons: 0517 43 42 74
Bellen met ABF b.v.
Training asbestherkenning groot succes!

Training asbestherkenning groot succes!

De ABF Actie dag

Op 14 februari 2019 waren wij al vroeg uit de veren om de laatste voorbereidingen te treffen voor de kick-off van onze training asbestherkenning. We kunnen wel stellen dat onze gratis weggeef actie een succes is gebleken, want vanuit de tientallen inschrijvingen is een zeer gemêleerd publiek geloot uit diverse branches. Van de publieke sector, vastgoedontwikkelaars, bouwcoördinatoren, werkvoorbereiders tot makelaars.

Nieuwe trainingsruimte

Ervaring in trainingen

Wij verzorgen al een tijdje in company trainingen bij onze klanten maar hebben nu ook onze eigen trainingsruimte. De in company trainingen veelal gegeven in de Randstad. Maar vanochtend mochten wij de 10 gelukkige winnaars verwelkomen in onze nieuwe trainingsruimte. Deze ruimte is speciaal ingericht om ons trainingsaanbod in het Noorden van het Land te kunnen faciliteren.

De training asbestherkenning op basis niveau

Onder bezielende leiding werden de cursisten getraind in het herkennen van asbestverdacht materiaal. Tijdens deze training asbestherkenning op basis niveau wordt in vogelvlucht uitgelegd wat asbest is, welke soorten er zijn en wat voor eventuele risico’s eraan verbonden zijn. Maar vooral is er aandacht besteed aan praktijkgerichte situaties en materiaalherkenning waarbij er foto’s van toepassingen worden getoond.

Op het einde van de dag konden wij na een korte evaluatie terugblikken op een geslaagde trainingsdag. Welke als zeer goed beoordeeld werd door de cursisten. Al met al een leerzame praktijkgerichte training, toepasbaar bij veel dagelijkse werkzaamheden.

Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Een kleine investering voor waardevolle praktische kennis.