Direct contact? Bel ons: 0517 43 42 74
Bellen met ABF b.v.
‘’De training asbestherkenning was echt een verrijking voor mijn team’’

‘’De training asbestherkenning was echt een verrijking voor mijn team’’

Training op maat: een tussenstand

ABF heeft voor diverse opdrachtgevers een op maat training ontwikkeld en gegeven. Geen training is hetzelfde. We passen namelijk onze trainingen zoveel mogelijk aan op de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever: Waar ligt de nadruk op? Waar dient de kennis verbreed te worden? Wat moet het resultaat zijn? Op basis van iedere aanvraag gaan we aan de slag om er een geslaagde training van te maken. Op maat.

Voorkom hoge onderzoekskosten en langdurige saneringen

golfplaat-asbest training asbestherkenningTijdens de trainingen besteden we vooral veel aandacht aan het kunnen herkennen van asbestverdacht materiaal. Ondeskundig handelen met asbest kan risicovolle situaties opleveren. Maar naast het gezondheidsrisico voor uw medewerkers, zijn de aanvullende onderzoeken en langdurige saneringen kostbaar en tijdrovend. Door het tijdig herkennen van asbesthoudend materiaal is de kans op ondeskundig handelen, en de gevolgen hiervan, uiteraard veel minder.

Positieve reacties

Een greep uit de positieve reacties die we hebben ontvangen.

“De Asbestherkenningscursus van ABF was prima afgestemd op onze doelstelling: het leren herkennen van asbestrisico’s in de dagelijkse praktijk van een woningcorporatie. Alle cursisten (vaklieden, opzichters en projectleiders) vonden de cursus zeer geslaagd vanwege de plezierige cursusstijl, het laten zien van veel verschillende materiaalmonsters en de bewustmakende achtergrondinformatie.”

ARBO-coördinator De Bouwvereniging – Harlingen

“De cursus asbestherkenning was echt een verrijking voor mijn team. Mede dankzij uw zeer deskundige docent. Hij brengt zijn uitgebreide kennis erg goed over en doet dit met veel herkenbare praktijkvoorbeelden. De cursus zit goed in elkaar. Ik heb van mijn team zeer positieve reacties ontvangen en ik ben zeer content met de keuze voor ABF- asbestinventarisatiebureau. De verwachting was hoog, maar deze is zeker overtroffen. Een aanrader voor iedereen die in de bouw werkt, welke tak dan ook.”

Teamleider Technische Dienst Winkels BeNeLux Action Service en Distributie BV

“Ik heb nog even rondgevraagd naar de ervaringen met de cursus asbestherkenning, die jullie afgelopen vrijdag bij ons verzorgd hebben. De reacties zijn zeer positief. Men heeft het als zeer nuttig en interessant ervaren. Ook over de docent was men zeer positief. Kortom een goede cursus.”

Personeelsadviseur Van Dam Groep Rijssen

Nieuwe trainingsruimte

ABF verzorgt de trainingen zowel in company als op eigen locatie. Heeft u zelf geen geschikte trainingsruimte, dan kan de training bij ons worden gegeven. Onze trainingsruimte is hier speciaal voor ingericht en voor groepen beschikbaar.

Interesse?

Heeft u ook interesse in een training asbestherkenning op maat. Bel, mail of neem contact op via sociaal media. De veiligheid en kennis van uw medewerkers staan voorop, meer dan 200 cursisten gingen u al voor. Meer informatie over de training vindt u hier training asbestherkenning op maat