Direct contact? Bel ons: 0517 43 42 74
Bellen met ABF b.v.
ABF houdt kennis actueel met webinars over aankomende wijzigingen in asbeststelsel

ABF houdt kennis actueel met webinars over aankomende wijzigingen in asbeststelsel

Geplaatst op 31 maart 2021

Het team van ABF heeft de afgelopen maand meerdere, zeer interessante, online presentaties, zogenaamde webinars (webseminars) bijgewoond over de wijzigingen in regelgeving die er aan komen.

De webinars worden georganiseerd door Sansidor, in samerwerking met Stella Lab en PLM Lab, vaste partners van ABF in monsteranalyse. Overall-asbestdeskundige Udo Waltman deed het woord en wist op een zakelijke, doch boeiende wijze, aan te geven welke veranderingen in regelgeving ons het aankomende jaar te wachten staan.

Vanuit de politiek, maar ook vanuit verschillende belanghebbende partijen, is er veel druk om het asbeststelsel op de schop te nemen. Het huidige stelsel zou niet goed functioneren en opdrachtgevers voor onnodige kosten laten staan. Daarom wordt er gewerkt aan een nieuw stelsel, met een nieuwe risicoklasse indeling en andere regels voor certificering. Hierover leest u meer in de volgende ABF Actueel.

We zijn erg blij met het aanbieden van deze webinars door Sansidor, omdat we zo, ook in deze tijd, goed op de hoogte kunnen blijven van wat er speelt in de sector en onze opdrachtgevers desgevraagd van uitgebreide informatie kunnen voorzien.

Mocht u dus vragen hebben over regelgeving, of andere asbestgerelateerde onderwerpen, bel gerust eens en een van onze medewerkers zal u graag te woord staan.