Direct contact? Bel ons: 0517 43 42 74
Bellen met ABF b.v.
10 jaar ABF, 10 jaar kwalitatief onderzoek!

10 jaar ABF, 10 jaar kwalitatief onderzoek!

Geplaatst op 24 mei 2018

ABF bestaat 10 jaar

Jaja, wij vieren deze maand ons 10 jarig bestaan. Toch een moment om even bij stil te staan en achterom te kijken.

Ut giet hinne!

In 2008 zijn we begonnen aan de Zuiderstraat 9 in Harlingen. Vanuit de woonkamer werden de rapporten opgesteld. De eerste opdrachtgevers wisten ons al snel te vinden. Leuk feitje is dat veel opdrachtgevers van het 1e uur nog steeds klant zijn. In de jaren erna werd de klantenkring uitgebreid.

Verhuizing

Na 4 jaar harlingen zijn we verhuist naar Sexbierum. Het pand welke we betraden is omgebouwd van winkel naar kantoren. Ook hebben we meteen onze huissijl opgefrist met een nieuw logo. Naarmate de opdrachten in omvang en hoeveelheid toenamen werd er ook personeel aangetrokken.

Ons personeel

Trots zijn we op ons personeel, noemenswaardig is dat er diverse medewerkers voor langere tijd thuis zaten door de bouwcrisis voordat ze bij ons in dienst kwamen. Na hun aanstelling hebben ze zich in de loop der jaren ontwikkeld tot ervaren en gecertificeerd onderzoekers. Ook hebben we de afgelopen jaren een aantal schoolverlaters aangenomen. Zij betraden bij ons de arbeidsmarkt, sommige zijn verder gegaan en een aantal zijn nog altijd bij ons werkzaam. Het mooie is dat de ex-werknemers nog geregeld langskomen voor een praatje of een bak koffie. Nu ik dit schrijf stapt er toevallig een oud werknemer binnen.

De asbestbranche

Wij acteren in een sector welke vaak in de media is, er is altijd reuring soms positief maar vaak negatief. Is het wel veilig genoeg, wat een gedoe allemaal, wat kost het veel geld of wat een poppenkast. Dergelijke opmerkingen krijgen wij dagelijks te horen. Dagelijks vinden wij ook 10-tallen asbest toepassingen, deze leggen wij overzichtelijk vast d.m.v. duidelijke rapportages. Hierdoor zijn ze bekend bij gebruikers en opdrachtgevers, risico’s op ondeskundig handelen met asbest worden verkleind. Het rapport wordt vaak gebruikt voor de asbestsanering. Hierdoor ontstaat een veiligere werk- en leefomgeving daar gaat het volgens ons om en daar dragen wij ons steentje aan bij, dagelijks!