Training asbestherkenning op maat

Training asbestherkenning op maat

Flexibel en doeltreffend

ABF verzorgt een training op maat. U ontvangt lesmateriaal gemaakt met voorbeelden uit uw sector. Zo geven we een training asbestherkenning die expliciet ontwikkeld is voor de werkzaamheden van uw medewerkers. In deze training leren de cursisten snel en effectief asbestgevaarlijke materialen te herkennen om zo de risico’s voor de gezondheid te beperken. De cursisten ontvangen na de training een certificaat.

Voor wie?

De training asbestherkenning is een must voor iedereen die beroepshalve met asbest in aanraking kan komen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan servicemonteurs in de installatiebranche, werknemers in de bouw- en sloopsector. Maar ook werktuigbouwkundigen bij een scheepswerf of onderhoudswerknemers van een woningcorporatie. Lees hier de positieve reacties van eerdere cursisten.

Waarom?

Voor de gezondheid van u en uw medewerkers is het van belang om asbestverdachte materialen tijdig te kunnen herkennen. Werken uw medewerkers in de (scheeps)bouw of aan bouwwerken, panden en/of objecten die voor 1994 gebouwd zijn? Het gebruik van asbest was voor dat jaartal heel gebruikelijk. Asbest kan onder bepaalde condities gevaarlijk zijn voor uw werknemer.

Resultaat

Hiermee voldoen u en uw werknemers aan de door de Arbowet gestelde eisen van een veilige werkomgeving op het gebied van asbestherkenning. Na de training ontvangen de cursisten een certificaat.

Subsidie- en kortingsregelingen

Wist u dat u in aanmerking kunt komen voor een vergoeding van het Scholingsfonds of het ontwikkelingsstimuleringsfonds? Informeer bij SFB, OOM en OTIB e.a. over de mogelijkheden en voorwaarden.

Heeft u interesse in een training op maat voor uw medewerkers?
Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. U kunt uiteraard ook bellen.