Direct contact? Bel ons: 0517 43 42 74
Bellen met ABF b.v.
Praktijkgerichte training asbestherkenning

Praktijkgerichte training asbestherkenning

Voor wie

Deze praktijkgerichte training is bedoeld voor iedereen die tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden in aanraking kan komen met asbest.

Werkwijze van deze praktijkgerichte training

Onze eigen trainingsruimte heeft een capaciteit van maximaal 15 cursisten per dagdeel. Tijdens deze training ligt de focus op het herkennen van bepaalde asbesthoudende materialen. Dit wordt behandeld aan de hand van voorbeeld materiaalmonsters en foto’s. De mogelijke gezondheidsrisico’s die asbest met zich meebrengt worden in beeld gebracht. Hierdoor leert u bewuster en veiliger te handelen wanneer u asbest verdacht materiaal tegenkomt. De training bestaat dus uit een theoretisch en een praktijkgericht gedeelte. Tevens worden de door u aangedragen praktijkgerichte situaties behandeld door de trainer.

“Kennis is macht, maar kennis delen is kracht”

Wilt u een training aanvragen voor meer dan 15 cursisten of heeft u liever dat we bij u langskomen om de training te verzorgen? Ook dat is mogelijk, bel ons direct voor een vrijblijvend gesprek.

Resultaten

Na deze praktijkgerichte training bent u in staat “vroegtijdig” asbest te signaleren. En weet u de wegen te bewandelen om hier op een veilige manier mee om te gaan. Kortom na deze training bezit u de kennis van:

  • de theorie;
  • de beheersing van gezondheidsrisico’s;
  • de verschillende soorten asbest;
  • de gevaren en positieve eigenschappen van asbest.

Uiteraard komt er nog meer aan bod tijdens de training. Nieuwsgierig? Neem dan telefonisch contact met ons op. En als bewijs van deelname ontvangt iedere cursist een certificaat na afloop van de training.

De training is voor uw organisatie ook geheel op maat beschikbaar.