Direct contact? Bel ons: 0517 43 42 74
Bellen met ABF b.v.
Offerte aanvragen asbest verwijderen

Offerte aanvragen asbest verwijderen

Wat mag asbest verwijderen kosten?

Dat asbest verwijderen kosten met zich meebrengt, is algemeen bekend. Maar wat is nou een eerlijke prijs voor asbest verwijderen? Hoe voorkom je meerkosten? Hoe vind je een betrouwbare asbestsaneerder? En hoe kun je juist kosten besparen op het verwijderen van asbest?

Voor een goede, gerichte offerte is een goede, gerichte offerteaanvraag van groot belang. Voor de meer complexe saneringen is het wel van belang dat je als aanvrager enig verstand van zaken hebt. ABF kan vanuit zijn rijke ervaring een werkomschrijving opstellen waarin alle taken en verantwoordelijkheden van de saneerder staan omschreven. Zo voorkom je onenigheid en meerkosten achteraf.

Door de werkomschrijving voor te leggen aan verschillende deskundige saneerders, kun je vervolgens de aangeboden offertes 1-op-1 met elkaar vergelijken. De offertes worden altijd opgesteld conform de voorwaarden van de werkomschrijving en iedere partij offreert dus dezelfde werkzaamheden.

Of je nou kiest voor de goedkoopste offerte, de mooiste offerte, of het bedrijf waar je het beste gevoel bij hebt, je hoeft je geen zorgen te maken over de prijs, de voorwaarden en de uitvoering van het saneerwerk.

ABF heeft op deze manier al vele opdrachtgevers geholpen om extra kosten te besparen. Zowel particulier als bedrijfsmatig.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw project.