Direct contact? Bel ons: 0517 43 42 74
Bellen met ABF b.v.
Asbest­inventarisatie op de Waddeneilanden

Asbest­inventarisatie op de Waddeneilanden

Gunstige locatie

Mede door de gunstige locatie van de vestiging van ABF in Sexbierum, nabij de veerhaven van Harlingen, zijn we een graag geziene gast op de Waddeneilanden, in het bijzonder Terschelling en Vlieland.

ABF is door de jaren heen uitgegroeid tot vaste onderzoekspartner van vele aannemers en bouwadviesbureaus op de eilanden. Doordat we 25 tot 40 projecten op jaarbasis mogen uitvoeren, kunnen we vrijwel altijd opdrachten combineren. Door de onvermijdelijke reiskosten te verdelen over meerdere opdrachten, kunnen we de asbestinventarisaties bijna net zo scherp aanbieden als op het vasteland.

Eigen vervoer

Sinds 2020 beschikken we ook over eigen vervoer op Terschelling. Daardoor kunnen we altijd met de sneldienst over, wat de reistijd en daarmee de reiskosten nog eens omlaag brengt. Met als bijkomend voordeel dat er altijd voldoende gereedschap voorhanden is om destructief onderzoek uit te voeren.

Ruime ervaring

Door onze ruime ervaring met werken op de Waddeneilanden, weten we ook welke specifieke wensen eilanders hebben. En zelfs welke specifieke asbesttoepassingen kenmerkend zijn voor de bouwwerken op de eilanden.

Wilt u dus uw woning, schuur, vakantieverblijf, of horecagelegenheid verbouwen of slopen? Informeer dan eens naar onze diensten. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en desgewenst een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. En mocht u nog twijfelen, vraag gerust eens rond op het eiland, naar de ervaringen van uw buren of uw aannemer met ons bedrijf.