Direct contact? Bel ons: 0517 43 42 74
Bellen met ABF b.v.
Meer diensten

Meer diensten

Als gecertificeerd asbestinventarisatiebureau is onze hoofdtaak de uitvoering van asbestinventarisaties. Wij voeren alle voorkomende asbestinventarisaties uit van de meest uiteenlopende bouwwerken en objecten. Naast het inventariseren verzorgen wij voor u ook een aantal andere diensten. U leest er alles over in de ondergelegen pagina’s van dit onderdeel.

Wij werken voor…

ABF voert asbestinventarisatie uit voor particulieren, bedrijven en overheden.

  • Particulieren: Bij aan- of verkoop van een huis, bij verbouwing en bij sloopwerkzaamheden is het belangrijk om te weten of en hoeveel asbest er aanwezig is. Voor het indienen van een sloopmelding bij uw gemeente is een asbestinventarisatierapport verplicht. ABF helpt u om gevaarlijke situaties te voorkomen en duidelijkheid te scheppen.
  • Bedrijven: Tijdens sloop, verbouw, renovatie of restauratie werkzaamheden van bouwwerken gebouwd voor 1 juli 1993 komt men vaak asbesthoudende materialen tegen. Vooral bedrijven die dergelijke werkzaamheden uitvoeren kunnen dit beamen. Voor het uitvoeren van genoemde werkzaamheden bent u vaak verplicht tot een asbestinventarisatie. Wij hebben al menig asbestinventarisatie mogen uitvoeren voor aannemers, slopers, saneerders, adviseurs, agrariërs, etc.
  • Overheid: Wij voeren asbestonderzoek uit voor lokale, provinciale én landelijke overheidsinstellingen.

Werkgebied

Ons werkgebied is Noord-Nederland, inclusief de Waddeneilanden.