Direct contact? Bel ons: 0517 43 42 74
Bellen met ABF b.v.

Over ABF

Asbestinventarisatiebureau Friesland (ABF) is opgericht op 14 mei 2008. In hetzelfde jaar ontvingen wij na een intensief certificatietraject het SC-540 procescertificaat. ABF opereerde eerst vanuit haar vestiging in Harlingen. Na een periode van 5 jaar zijn we verhuisd naar Sexbierum.

Bedrijfsauto's ABF B.V.

Missie & visie

Onze missie is om vanuit een onderneming die gefundeerd is op veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid een compleet diensten- en productenpakket aan te bieden voor zowel de particulier, de publieke- en private sector. Elementair voor ABF is kwalitatief onderzoek en advies in de asbestbranche. Ons team heeft in de loop der jaren veel knowhow, kunde en ervaring opgebouwd in deze bijzonder complexe materie. Dagelijks wordt er een beroep gedaan op bovenstaande competenties.

ABF streeft naar een totale beheersing van asbest in Noord-Nederland, waarbij wij de blootstelling aan de gevaarlijke (respirabele) asbestvezel tot nul willen reduceren. ABF werkt volgens het KAM-beleid: Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden, Milieu.

Onze slogan luidt: Baanbrekend in asbestonderzoek.